HP LaserJet Pro 300 és 400 – lézernyomtatók kis- és középvállalatoknak

A LaserJet Pro 300 és 400 sorozatban színes lézernyomtatók (M351, M451) és multifunkciós (MFP) nyomtatók (M375, M475) is találhatók. Egy vállalkozás szempontjából talán az utóbbiak, széleskörű szolgáltatásaikkal valamivel érdekesebbek. Az M375 és M475 nagyon hasonló készülékek, az M475 lényegében csak nyomtatási sebességben és terhelhetőségben múlja felül testvérét. A két eszköz rendre 17 és 20 oldal percenkénti előállítására képes (színes és monokróm nyomatokkal egyaránt), ezek maximális felbontása 600x600 dpi, a havi terhelhetőségre pedig rendre 30 000 és 40 000 oldalt adott meg a gyártó. Szintén említésre méltó különbség a két multifunkciós nyomtató között, hogy papírkezelés szempontjából az M375 csak kézi kétoldalas nyomtatásra alkalmas, vagyis az illesztőprogram utasításait követve manuálisan kell forgatni a lapokat, ezzel szemben az M475 már automatikus egységgel (duplex) dolgozik.

A vezeték nélküli kommunikációval is felvértezett modellek természetesen a HP ePrint, az Apple AirPrint és más hasonló technológiákkal lehetővé teszik, hogy a mobil eszközökről nem csak a helyi hálózaton keresztül, de az internet segítségével bárhonnan igénybe tudjuk venni az irodai eszköz szolgáltatásait. Kategóriájukhoz hűen nyomtatás mellett faxolnak, másolnak és szkennelnek, mely feladatokban egy maximum 1200 dpi-s felbontású lapolvasó teljesít szolgálatot. Utóbbi felbontása színes beolvasás során csak 600 dpi lehet.

Áruházaink


Kosár


A kosár jelenleg üres!


A devizaárfolyamok gyors változás miatt, az árváltozás jogát fenntartjuk! | Vevőszolgálkatunkon kizárólag az előre megrendelt termékek vehetők át!