Költséghatékony nyomtatópáros a Samsungtól

 

 

Az új nyomtatók intuitív nyomtatást nyújtanak a felhasználóknak, a termékek egyes funkciói egyetlen gombnyomással is elérhetők, ezzel is egyszerűsítve a mindennapi használatot. A Print Screen gombbal például könnyen kinyomtatható a számítógép képernyőjén látható tartalom. A bekapcsológombot a szokásos helyéről, a nyomtató hátsó részéről az elejére költöztették, így könnyítve meg az üzembehelyezést. Ezzel a felhasználókat is ösztönzik a környezettudatos viselkedésre, mivel a cég arra biztatja vásárlóit, hogy inkább kapcsolják ki a nyomtatókat, amikor nem használják azokat. Ugyanis készenléti módban 10 wattot, kikapcsolt állapotban viszont csupán 0,45 wattot fogyasztanak a printerek.

Az ML-1660-as és ML-1665-ös gépek 2.0-s USB porton csatlakoznak a számítógéphez, 8 MB memóriával rendelkeznek, a bennük található fekete toner pedig 1500 oldal teljesítményű. A mellékelt AnyWeb Print szoftverrel a kiválasztott weboldalakról csak a kívánt tartalom nyomtatható ki a teljes oldal helyett, ezzel is kímélve a tonert és visszafogva a papírfogyasztást. A két új Samsung az év második negyedévétől lesz elérhető Európában, így hazánkban is.

Áruházaink


Kosár


A kosár jelenleg üres!


A devizaárfolyamok gyors változás miatt, az árváltozás jogát fenntartjuk! | Vevőszolgálkatunkon kizárólag az előre megrendelt termékek vehetők át!