Vásárlási segítség

1.A vásárlás

1.1 A kiválasztott termék meletti "KOSÁRBA" gomb megnyomásávál válik aktívvá a "kosár", amely a vásárlás kezdetekor üres.

2. A vásárlás befejezése

2.1 A megvásárolni kívánt termékek tételenkénti megtekintéséhez, illetve a megrendelés véglegesítéséhez kattintson a "kosár" feliratú dobozra. Ezután tekintheti meg bevásárlókosarának tartalmát, amelybol az egyes árucikkek alatt található "KUKA" gomb segítségével távolíthat el termékeket.

2.2 A vásárlás befejezéséhez, illetve a szállítási adatok megadásához kattintson a "vásárlás folytatásása " gombra.

2.3 A "vásárlás véglegesítése" gombra kattintva fejezheti be a vásárlást. Ezt követoen egy visszaigazoló e-mailt fog kapni, amelyben szerepelnek a vásárolt termékek tételei, nettó és bruttó árai. Munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot, a megrendelés véglegesítése a részletek tisztázása(szállítás, fizetési mód, stb.), illetve a termék átvételének lehetoségeivel kapcsolatban.

A megrendelés lemondása

Megrendelés lemondása esetén a FIX INFORMATIKA KFT. a lemondott áru értékének 20%-át bánatpénzként (adminisztrációs költségként) jogosult a lemondástól számított 15 napon belül felszámítani! Megrendelés lemondásnak minosül az is, ha a megrendelo a megrendeléstol számított 30 napon belül a megrendelés értékét nem fizeti ki. Érvényes és a megrendelore nézve kötelezo ereju megrendelésnek minosül minden olyan irat, amin a megrendelo cég neve és bármely képviselojének vagy alkalmazottjának aláírása szerepel!

Fizetési módok

1. Előutalás
A vásárolt termék(ek)rol kiállított számlát rövid idon belül e-mailen vagy faxon keresztül elküldjük Önnek, és az összeg bankszámlánkra történo megérkezése után vagy házhozszállítással kézbesítjük a termék(ek)et, vagy pedig átveheti az(oka)t az Ön által megjelölt boltunkban.
2. Készpénz
A termék(ek) az Ön által megjelölt boltunkban készpénzfizetés ellenében átveheto(k). 3. Utánvét A megrendelt termék(ek)et a velünk szerzodött futárcég kézbesíti, az átvett termék(ek) árát a futárnak készpénzben kell kifizetni számla ellenében.

A házhozszállításról

Szállítási információk

Házhozszállítással történő rendelés esetén, kérjük átvételkor ellenőrizze tételesen a termék(ek) sértetlenségét, a csomagban foglalt egyéb kiegészítőket, a számlán szereplő adatok helyességét. Amennyiben eltérést észlel, lehetősége van a csomagot visszaküldeni központunkba. Kérjük észrevételeiről tájékoztassa ügyfélszolgálatunkat, hogy a felmerült hibát mielőbb korrigálhassuk.

Szállítás utánvéttel Budapest területén

Az árut a megrendelést követően, a telefonon vagy levélben egyeztetett határidőn belül kiszállítjuk. A kiszállítás szerződött futárszolgálatunkkal történik. A szállítás esetén, amennyiben a megrendelés értéke eléri a bruttó 100.000 Ft-ot a kiszállítás díjtalan (ez alatti megrendelések esetén a házhozszállítás díja bruttó 3000 Ft). A szállítás munkanapokon 8-20 óra közötti intervallumban történik, előzetes egyeztetés alapján.

Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a fuvarlevélen rögzítésre kerül. Az ebből fakadó kellemetlenség elkerülése végett kérjük tisztelt vásárlóinkat, hogy a csomag tartalmát még a futár jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!

Szállítás utánvéttel Magyarország területén

Az árut a megrendelést követően, a telefonon vagy levélben egyeztetett határidőn belül futárszolgálattal elküldjük. Az utánvétes kiszállítás költségéről ügyfélszolgálatunk tájékoztatást ad. Amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni, úgy a csomagról értesítést hagy. A küldeményről ezután az értesítésen megjelölt telefonszámon lehet érdeklődni. Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat az újra egyeztetett időpontban megkísérli a kiszállítást. Ez esetben a minden újabb kiszállítás többlet költséget jelent. A csomagot a futárszolgálat munkanapokon 8-16 óra között szállítja.

Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik. Az esetleges emeletre történő feljuttatást, beüzemelést a szolgáltatás nem tartalmazza. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a fuvarlevélen rögzítésre kerül. Az ebből fakadó kellemetlenség elkerülése végett kérjük, hogy a csomag tartalmát még a futár jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!

A nettó 100 000,- forint vásárlási értéket nem meghaladó rendelések esetében a  nettó szállítási díjak az alábbiak szerint alakulnak:

3 kg-ig:            1600 Ft

3-5 kg              2100 Ft

5-10 kg            2650 Ft

10-15 kg           3300 Ft

15-20 kg           4350 Ft

20 kg felett        5000 Ft

Utánvétellel történő fizetés esetén ezen felül utánvételi díj is felszámolásra kerül:

50000 Ft-ig                 750 Ft

50000-100000 Ft        1200 Ft

100000-300000 Ft      1950 Ft

300000-500000 Ft      3500 Ft

Csomagolás

Áraink tartalmazzák a csomagolás költségét.

Átvétel szaküzleteinkben
Megrendelést követően, kollegáinkkal egyeztetett időpontban a termék(ek) átvehető(ek) szaküzletünkben.

Részlet, hitel, lízing
Hitel/lízingdíj automatikus kiszámításához kérjük használja a termék-adatlap alján megjeleno "hitelkalkulátor" funkciót!
A hitelképesség vizsgálatához szükséges dokumentumok:
... cég esetén - Cégismerteto (4-5 sorban) - Bankszámla szerzodés - Társasági szerzodés - Aláírási címpéldány - Elöző éves mérleg ... magánvállakozás esetén - Vállalkozás bemutatása (4-5 sor) - Vállalkozói igazolvány - Bankszámla szerzodés - Személyi igazolvány - Közüzemi számla - Adóbevallás

Teendők: Jelen lap alján található "Hitel-igénylő adatlap" letötését és értelemszeru kitöltését követoen kérjük, küldje meg azt +36-1/311-1829-es faxszámra! Munkatársunk jelentkezésééig türelmét kérjük!

Áruházaink


Kosár


A kosár jelenleg üres!


A devizaárfolyamok gyors változás miatt, az árváltozás jogát fenntartjuk! | Vevőszolgálkatunkon kizárólag az előre megrendelt termékek vehetők át!